AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunun küçüldüğünü görmek

Kahve falında burnunun küçüldüğünü görmek

Kahve falında burnunun küçüldüğünü görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalettir.

Kahve falında burnunun küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Biraz daha politik olmanızda fayda var.

Kahve falında burnun küçüldüğünü görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında burnunun küçüldüğünü görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşça küçülmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında gözlerinin küçüldüğünü görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünün küçüldüğünü görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişinin küçüldüğünü görmek işlerin kapanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyüyüp küçülmek alim ve bilge insan olacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında ayağının küçüldüğünü görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir