AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnu delik görmek

Kahve falında burnu delik görmek

Kahve falında burnu delik görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, işlerin başına geçeceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında burnu delik gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine karışmamanızda fayda var.

Kahve falında burnu delik görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında burnunu delik görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, alım gücünün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında delik yatak görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında delik kalp görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında alnında delik görmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dibi delik tencere görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında elini delik görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında delikli ayakkabı görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir