AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnun kanamasını görmek

Kahve falında burnun kanamasını görmek

Kahve falında burnun kanamasını görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sorunların tarihe karışacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya tabir olunur.

Kahve falında burnun kanamasını gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde ortaya çıkabilecek duyguları diplomatik şekilde yönlendirmeniz gerekebilir.

Kahve falında başkasının burnunun kanaması görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında burnunun kanamasını görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında burnun kanamasını görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında burnunu kanamasını görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, konfor içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında burnunu kanarken görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının kanaması olduğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının burun kanamasını görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyin kanaması görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir