AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının saçının uzadığını görmek

Kahve falında kızının saçının uzadığını görmek

Kahve falında kızının saçının uzadığını görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının saçının uzadığını gördüyseniz:

  • Kendi teşebbüslerinizle başarı kazanabilirsiniz.

Kahve falında kızının saçının uzadığını görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının boyunun uzadığını görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında saçı sakalı uzamak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçın uzadığını görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında kendi saçlarının uzadığını görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında saçları uzadığını görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun saçının uzadığını görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının saçının uzadığını görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir