AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçların uzadığını görmek

Kahve falında saçların uzadığını görmek

Kahve falında saçların uzadığını görmek kazancını çoğaltacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında saçların uzadığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız veya farklı şeyler denemeniz eviniz veya ailenizle ilgili başlıklarda problemler çıkmasına neden olabilir.

Kahve falında saçlarınızın uzadığını görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın saçının uzadığını görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin saçlarının uzadığını görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine alamet eder.

Kahve falında aynada saçının uzadığını görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında saçlarının çok uzadığını görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç ve sakalın uzadığını görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarının beline kadar uzadığını görmek aradaki buzları eriteceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında birinin saçlarının uzadığını görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, kendi işinin sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir