AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçınızın uzadığını görmek

Kahve falında saçınızın uzadığını görmek

Kahve falında saçınızın uzadığını görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, yokluk içine düşeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçınızın uzadığını gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla aynı anda ilgilenmek zorunda olmanız veya idealist yaklaşımlarınız olası maddi kazanımlara zarar verebilir.

Kahve falında birinin saçlarının uzadığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında saç uzadığını görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin saçlarının uzadığını görmek muradın gerçekleşeceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun saçının uzadığını görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarınızın uzadığını görmek moralinin yükseleceğine, onun kıymetini her daim bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları uzadığını görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında saçı sakalı uzamak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine işaret eder.

Kahve falında birinin saçının uzadığını görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir