AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnu sargılı görmek

Kahve falında burnu sargılı görmek

Kahve falında burnu sargılı görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına inanılır.

Kahve falında burnu sargılı gördüyseniz:

  • Dışarıdan bakıldığında güzel bir resim veren fikir, plan ya da projeler asında içten içe içinizi kemiriyor olabilir.

Kahve falında burnunu sargılı görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, ticaret sektörüne atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnu sargılı görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet eder.

Kahve falında başı sargılı görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ayağı sargılı görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine yorulur.

Kahve falında sargılı insan görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işarettir.

Kahve falında beyaz sargı bezi görmek kötü gününü de paylaşacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında sargılı ayak görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına delalet eder.

Kahve falında kolunun sargılı olduğunu görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir