AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu sargılı görmek

Kahve falında burnunu sargılı görmek

Kahve falında burnunu sargılı görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, devlete hizmet etmeye, bahtın açılacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında burnunu sargılı gördüyseniz:

  • Dost saydığınız birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı yabancılaştığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında burnu sargılı görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnunu sargılı görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında sargı görmek mülk sahibi olacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafası sargılı görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sargılı bacak görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, son model arabaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sargılı kol görmek her daim temkinli olacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunun sargılı olduğunu görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, strese gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eli sargılı görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir