AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun sargılı olduğunu görmek

Kahve falında kolunun sargılı olduğunu görmek

Kahve falında kolunun sargılı olduğunu görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunun sargılı olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmamakta fayda var.

Kahve falında sargılı kol görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, kısmetinizin açılacağına inanılır.

Kahve falında kolu sargılı görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine işarettir.

Kahve falında kolu sargıda görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunu sargılı görmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, zarar gören insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunun sargılı olduğunu görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine inanılır.

Kahve falında sargılı el görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sargılı görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında ayağının sargıda olduğunu görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir