AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı sargılı görmek

Kahve falında ayağı sargılı görmek

Kahve falında ayağı sargılı görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, zenginleşeceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına işaret eder.

Kahve falında ayağı sargılı gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin işinize yarayan kısımlarına odaklanabilirsiniz.

Kahve falında sargılı ayak görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine alamet eder.

Kahve falında ayağının sargıda olduğunu görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında ayağı sargılı görmek düzenin kurulacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine inanılır.

Kahve falında burnu sargılı görmek hayatın yoluna gireceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafası sargılı görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sargılı el görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elini sargılı görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına delalettir.

Kahve falında beyaz sargı bezi görmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir