AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sargı bezi görmek

Kahve falında beyaz sargı bezi görmek

Kahve falında beyaz sargı bezi görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, makamından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz sargı bezi gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı eleştiren bir kişi sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında beyaz sargı bezi görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini sargılı görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kafası sargılı görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında burnu sargılı görmek ticaret sektörüne atılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağını sargılı görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sargılı yüz görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine işarettir.

Kahve falında sargı görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sargılı görmek hoşgörülü biri olunacağına, dinamik olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir