AnaSayfa / Genel / Kahve falında sargılı insan görmek

Kahve falında sargılı insan görmek

Kahve falında sargılı insan görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sargılı insan gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında sargılı insan görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına delalettir.

Kahve falında kafası sargılı görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine inanılır.

Kahve falında kolu sargılı görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kolunu sargılı görmek yenileneceğine ve can bulacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eli sargılı görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında elini sargılı görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başı sargılı görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, hastalıklarının düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sargı bezi görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir