AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı sargılı görmek

Kahve falında başı sargılı görmek

Kahve falında başı sargılı görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, esenlik bulacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başı sargılı gördüyseniz:

  • Diğerleriyle anlaşmakta veya başkalarını anlamakta zorluk çekebilir veya yalnız kalma ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

Kahve falında başı sargılı görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına yorulur.

Kahve falında burnunu sargılı görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sargılı ayak görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında bacağını sargılı görmek mal ve rızkın çoğalmasına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sargılı insan görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında ayağının sargıda olduğunu görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elini sargılı görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağı sargılı görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir