AnaSayfa / Genel / Kahve falında sargılı ayak görmek

Kahve falında sargılı ayak görmek

Kahve falında sargılı ayak görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, mutlu günler göreceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sargılı ayak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren şeylerde gereken desteğe sahipsiniz.

Kahve falında ayağı sargılı görmek hayırlı bir yola girileceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında sargılı ayak görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağının sargıda olduğunu görmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini sargılı görmek ekmeğinin verimli olacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başı sargılı görmek zor durumların sona ereceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine alamet eder.

Kahve falında elleri sargılı görmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sargılı el görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sargılı insan görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir