AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerinin morardığını görmek

Kahve falında bir yerinin morardığını görmek

Kahve falında bir yerinin morardığını görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, güçlükle elde edilecek başarı, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, bolluğun sürekli olacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında bir yerinin morardığını gördüyseniz:

  • Girişimci olmanız ciddi ilerleme sağlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında bir yerinin morardığını görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında her yerinin morardığını görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında elleri morarmak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, ona emek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakları morarmak çekilen çilelerin sona ereceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudun morardığını görmek memur ise terfi edeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynu morarmak bunun için Allah’a şükredeceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine yorulur.

Kahve falında gözleri morarmak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında karnının morardığını görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir