AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı morarmak

Kahve falında ayağı morarmak

Kahve falında ayağı morarmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, kazancının epey düşeceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında ayağı morarmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili memnuniyetsizlikleriniz bulunabilir.

Kahve falında ayağının morardığını görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı morarmak heyecan ve hareketlilik geleceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalettir.

Kahve falında ayakları morarmak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolları morarmak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında bacaklarının morardığını görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bacakların morardığını görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine inanılır.

Kahve falında bir yerinin morardığını görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünün morardığını görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir