AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağının morardığını görmek

Kahve falında dudağının morardığını görmek

Kahve falında dudağının morardığını görmek iki tarafın da çok sevineceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, aileden ayrı kalınacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, ticaret ehli olacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında dudağının morardığını gördüyseniz:

  • Size zorluk çıkartan bazı iş birliklerini veya ilişkileri hayatınızdan çıkartabilir veya vazgeçilmez olanlarla ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz.

Kahve falında dudağının morardığını görmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına delalettir.

Kahve falında alnının morardığını görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynunun morardığını görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında ayağı morarmak günden güne sorunlarının artacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına inanılır.

Kahve falında gözünün morardığını görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin gözünün morardığını görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine işarettir.

Kahve falında her yerinin morardığını görmek maddi olanaklarının artacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudu morarmak işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir