AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutun yere indiğini görmek

Kahve falında bulutun yere indiğini görmek

Kahve falında bulutun yere indiğini görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, bir beladan kurtulacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, güzel bir iş fırsatına işarettir.

Kahve falında bulutun yere indiğini gördüyseniz:

  • İnatlaşmak veya kişilere yanlışlarını ispata çalışmak zaman kaybı olabilir.

Kahve falında bulutların yere indiğini görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına işaret eder.

Kahve falında bulutun yere indiğini görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayın yere indiğini görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine delalettir.

Kahve falında yer altına indiğini görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalet eder.

Kahve falında yıldızların yere indiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, bereketin eksileceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünün yere indiğini görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçağın yere indiğini görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, huzurlu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin yere indiğini görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir