AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin yere indiğini görmek

Kahve falında güneşin yere indiğini görmek

Kahve falında güneşin yere indiğini görmek çok büyük hayır duaları alacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında güneşin yere indiğini gördüyseniz:

  • Birden fazla işi aynı anda yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında güneşin yere indiğini görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında yıldızların yere indiğini görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulutların yere indiğini görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yer altına indiğini görmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayın yere indiğini görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında bulutun yere indiğini görmek çok hayırlı insan olunacağına, hayatın fal sahibine güleceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünün yere indiğini görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçağın yere indiğini görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir