AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızların yere indiğini görmek

Kahve falında yıldızların yere indiğini görmek

Kahve falında yıldızların yere indiğini görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yıldızların yere indiğini gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kararlar almamalısınız.

Kahve falında yıldızların yere indiğini görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında bulutun yere indiğini görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer altına indiğini görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayın yere indiğini görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulutların yere indiğini görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işaret eder.

Kahve falında güneşin yere indiğini görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünün yere indiğini görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına delalettir.

Kahve falında uçağın yere indiğini görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir