AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağın yere indiğini görmek

Kahve falında uçağın yere indiğini görmek

Kahve falında uçağın yere indiğini görmek yıpranacağına, yeni bir araba satın alınacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında uçağın yere indiğini gördüyseniz:

  • Sektörünüzden kişilerle veya meslektaşlarınızla iletişiminiz artıyor, yeni iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında uçağın yere indiğini görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçağı indirmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçağın denize indiğini görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçağın suya indiğini görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında uçaktan indiğini görmek onlara çok bağlı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında uçak indiğini görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında uçakların indiğini görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, ruhunu güzelleştireceğine yorulur.

Kahve falında uçak indirmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir