AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutların yere indiğini görmek

Kahve falında bulutların yere indiğini görmek

Kahve falında bulutların yere indiğini görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulutların yere indiğini gördüyseniz:

  • İşinizi, sosyal veya duygusal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda gereken adımları atmak size düşüyor.

Kahve falında bulutun yere indiğini görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında bulutların yere indiğini görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayın yere indiğini görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünün yere indiğini görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında güneşin yere indiğini görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıldızların yere indiğini görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında uçağın yere indiğini görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yer altına indiğini görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir