AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünün yere indiğini görmek

Kahve falında gökyüzünün yere indiğini görmek

Kahve falında gökyüzünün yere indiğini görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünün yere indiğini gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında gökyüzünün yere indiğini görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden nur indiğini görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünden at indiğini görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, ticaretin önünün açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulutun yere indiğini görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında yıldızların yere indiğini görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet eder.

Kahve falında güneşin yere indiğini görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında ayın yere indiğini görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulutların yere indiğini görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir