AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın yere indiğini görmek

Kahve falında ayın yere indiğini görmek

Kahve falında ayın yere indiğini görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayın yere indiğini gördüyseniz:

  • Yardım talebinde bulunmanız durumunda hayal kırıklığı yaşamayabilirsiniz.

Kahve falında ayın yere indiğini görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıldızların yere indiğini görmek büyük bir makama geleceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin yere indiğini görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, statü atlayacağına işarettir.

Kahve falında bulutun yere indiğini görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yer altına indiğini görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçağın yere indiğini görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, dertlerin ve sorunların artacağına inanılır.

Kahve falında bulutların yere indiğini görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünün yere indiğini görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir