AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer altına indiğini görmek

Kahve falında yer altına indiğini görmek

Kahve falında yer altına indiğini görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, neşesinin yerine geleceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer altına indiğini gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kendinizi, fikirlerinizi veya planlarınızı net şekilde savunmanız veya ortaya koymanız gerekebilir.

Kahve falında yer altına indiğini görmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayın yere indiğini görmek yollarını ayıracağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulutun yere indiğini görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yıldızların yere indiğini görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünün yere indiğini görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, istenen her şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçağın yere indiğini görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında güneşin yere indiğini görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye alamet etmektedir.

Kahve falında bulutların yere indiğini görmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir