AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutun yere düştüğünü görmek

Kahve falında bulutun yere düştüğünü görmek

Kahve falında bulutun yere düştüğünü görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına yorulur.

Kahve falında bulutun yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konulara direkt müdahale etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında bulutun yere düştüğünü görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulutların yere indiğini görmek zor günler geçirileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine yorulur.

Kahve falında bulutun yere indiğini görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bulutun düştüğünü görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği yere düşürmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında yere düşen bebek görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında ekmeği yere düşürmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, bereketli bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yere düştüğünü görmek rakiplerini geride bırakacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir