AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere düşen bebek görmek

Kahve falında yere düşen bebek görmek

Kahve falında yere düşen bebek görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, hayırlı günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında yere düşen bebek gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, uzlaşmacı olmanın veya olayları espriyle karışık yönlendirmeye çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında bebeği yere düşürmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında yere bebek düşürmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek yere düşürmek bereketin artacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğini yere düşürmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına yorulur.

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında yere düşen bebek görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği yere düşürmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin yere düştüğünü görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir