AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeği yere düşürmek

Kahve falında ekmeği yere düşürmek

Kahve falında ekmeği yere düşürmek geçim derdine gireceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, saygınlık kazanacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmeği yere düşürmek gördüyseniz:

  • İstemediğiniz veya hazır olmadığınız konularda sizi sorguya çeken kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yere ekmek düşürmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına yorulur.

Kahve falında ekmeği yere düşürmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerimi yere düşürmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasının yere düştüğünü görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı yere düşürmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eti yere düşürmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında telefonun yere düştüğünü görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir