AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutun düştüğünü görmek

Kahve falında bulutun düştüğünü görmek

Kahve falında bulutun düştüğünü görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, huzurlu günler görüleceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bulutun düştüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bazı şeyler yapmasını beklemeyin.

Kahve falında bulutun yere düştüğünü görmek ruhani önderlik yapacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına işaret eder.

Kahve falında bulutun düştüğünü görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında bulutların üstüne çıkmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bulut görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında havanın bulutlu olduğunu görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yağmur yüklü bulut görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, maddi zararını karşılayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulutlarda yürümek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalet eder.

Kahve falında yıldız ve bulut görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir