AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere düştüğünü görmek

Kahve falında yere düştüğünü görmek

Kahve falında yere düştüğünü görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Kimsenin size yük olmasına izin vermeyin.

Kahve falında kuranı yere düşürmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği yere düşürmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yere bebek düşürmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yere ekmek düşürmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun yere düştüğünü görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, aralarından su sızmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayın yere düştüğünü görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına delalet eder.

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına rivayet eder.

Kahve falında bulutun yere düştüğünü görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir