AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebeği yere düşürmek

Kahve falında erkek bebeği yere düşürmek

Kahve falında erkek bebeği yere düşürmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği yere düşürmek gördüyseniz:

  • Kendinizi oldukça güçsüz hissedebilirsiniz.

Kahve falında erkek bebeği yere düşürmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği yere düşürmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin yere düştüğünü görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında bebek yere düşürmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına delalettir.

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek maddi zarar edeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğini yere düşürmek daha güçlü bir hale geleceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yere düşen bebek görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yere bebek düşürmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, insanlara iyilik yapmaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir