AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutun içinden geçmek

Kahve falında bulutun içinden geçmek

Kahve falında bulutun içinden geçmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında bulutun içinden geçmek gördüyseniz:

  • gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında bulutun içinden geçmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulutun içinde olmak hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında toz bulutu içinde kalmak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına yorulur.

Kahve falında bulutların içinde olmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına yorulur.

Kahve falında arabayla suyun içinden geçmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşin içinden geçmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın içinden geçmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında duvar içinden geçmek hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir