AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın içinden geçmek

Kahve falında mezarın içinden geçmek

Kahve falında mezarın içinden geçmek yeni bir hayata başlayacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarın içinden geçmek gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmaya veya kendinize iltifatlar yağdırmaya başlamadan önce, gerekenleri yapmanızda fayda var.

Kahve falında mezarlık içinden geçmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanları sakinleştireceğine delalettir.

Kahve falında mezar içinden geçmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinden geçmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, tövbelerin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığın içinden geçmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığın üstünden geçmek hak yemeyeceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarın yanından geçmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine delalettir.

Kahve falında mezarlığın yanından geçmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlık kenarından geçmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir