AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutların içinde olmak

Kahve falında bulutların içinde olmak

Kahve falında bulutların içinde olmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına işarettir.

Kahve falında bulutların içinde olmak gördüyseniz:

  • Maddi bir karar, anlaşma ya da yatırım yapılacak görüşmeler sonrası netlik kazanabilir.

Kahve falında bulutun içinde olmak kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulutların içinde olmak üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulutun içinden geçmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işaret eder.

Kahve falında toz bulutu içinde kalmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulutlu dağ görmek sağlığının kötüye gideceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde siyah bulut görmek statü atlayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulutlu gökyüzü görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulutların üstüne çıkmak kazancının bol olacağına, malının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir