AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla suyun içinden geçmek

Kahve falında arabayla suyun içinden geçmek

Kahve falında arabayla suyun içinden geçmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, düşmanlarına da dost olacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında arabayla suyun içinden geçmek gördüyseniz:

  • Aslında yapmanız gereken,yeni hiçbir başlangıçla ilgilenmemek olacaktır.Hızlı düşünüp çabuk uygulamanız zaten size elde edebileceğiniz başarıları veriyor.

Kahve falında arabayla suyun içinden geçmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında denizin içinden arabayla geçmek imkânlarının çoğalacağına, sağlığından olacağına delalettir.

Kahve falında suların içinden geçmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında su içinden geçmek zahmete düşeceğine, mallarının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında akan suyun içinden geçmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına inanılır.

Kahve falında bulanık suyun içinden geçmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında arabayı suyun içinde görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında araba içinde su görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, mutluluktan havalara uçacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir