AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz bulutu içinde kalmak

Kahve falında toz bulutu içinde kalmak

Kahve falında toz bulutu içinde kalmak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kötü sözler duyacağına, başarıdan başarıya koşacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında toz bulutu içinde kalmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız çalışmalar daha verimli olabilir.

Kahve falında toz bulutu içinde kalmak bir sebeple çok zarar göreceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında toz içinde kalmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında tozun içinde kalmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toz toprak içinde kalmak kötü haberlerin alınacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı toz bulutu görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah toz bulutu görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında toz bulutu görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz toz bulutu görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir