AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin içinden geçmek

Kahve falında ateşin içinden geçmek

Kahve falında ateşin içinden geçmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, çok sevineceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, güzel günlerin geleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında ateşin içinden geçmek gördüyseniz:

  • Artan eleştiri veya şikayetlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ateşin içinden geçmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında ateşin yanından geçmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşin üstünden geçmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşin içinde insan görmek hatalarını fark edeceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birini ateşin içinde görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında kendini ateşin içinde görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşin içinde olmak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında ateşin içinde görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, dertlerin başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir