AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutun içinde olmak

Kahve falında bulutun içinde olmak

Kahve falında bulutun içinde olmak sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında bulutun içinde olmak gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gidebilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için, risk almanız gerekebilir.

Kahve falında bulutun içinden geçmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında bulutun içinde olmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine tabir olunur.

Kahve falında toz bulutu içinde kalmak sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulutların içinde olmak yanlış yollardan döneceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulut üzerinde uçmak yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına alamet eder.

Kahve falında buluttan balık görmek işinde büyük başarılar alacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kalp şeklinde bulut görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında kara bulutlar görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir