AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutların üstünde yürümek

Kahve falında bulutların üstünde yürümek

Kahve falında bulutların üstünde yürümek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, aradığı kişiyi bulacağına, eğlence ve renk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bulutların üstünde yürümek gördüyseniz:

  • İşle ilgili yeni olanaklar var.

Kahve falında bulutların üstünde yürümek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulut üstünde yürümek iş hayatının düzeleceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında üstünde bulut görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, mülkiyetinin de artacağına inanılır.

Kahve falında bulut üstünde oturmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, şansının geri döneceğine işarettir.

Kahve falında beyaz bulutların üstünde olmak kişinin şansının artacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başının üstünde bulut görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bulutun üstünde oturmak hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında bulutların üstünde olmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir