AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünde bulut görmek

Kahve falında üstünde bulut görmek

Kahve falında üstünde bulut görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına inanılır.

Kahve falında üstünde bulut gördüyseniz:

  • Harekete geçmeye veya değişimi kucaklamaya hazırsınız.

Kahve falında bulut üstünde olmak saygı göreceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında bulut üstünde uçmak verilen emeklerin heba olacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında bulutların üstünde olmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bulutun üstünde olmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin üstünde kara bulut görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına delalet eder.

Kahve falında bulutların üstünde olduğunu görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında üstünde bulut görmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına delalettir.

Kahve falında bulut üstünde yürümek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir