AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutların üstünde olmak

Kahve falında bulutların üstünde olmak

Kahve falında bulutların üstünde olmak yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, imkânlarını kaybedeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet eder.

Kahve falında bulutların üstünde olmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ya da önemli ilişkilerinizi iletişim kanalları yoluyla geliştirebilirsiniz.

Kahve falında bulutların üstünde yürümek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, dinde olgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulutun üstünde oturmak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulutun üstünde olmak işlerin düze çıkarılacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında evin üstünde kara bulut görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulut üstünde yürümek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına rivayet eder.

Kahve falında bulutların üstünde olduğunu görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başının üstünde bulut görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında bulut üstünde oturmak bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir