AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bulutların üstünde olmak

Kahve falında beyaz bulutların üstünde olmak

Kahve falında beyaz bulutların üstünde olmak karanlık zamanların aydınlanacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, hastalıkların uzak duracağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz bulutların üstünde olmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız hoş şeyler duygularınızı göstermenin doğru yolu olabilir.

Kahve falında beyaz bulutların üstünde olmak nimetin ve kazancın artacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulut üstünde oturmak işlerinin bir anda bozulacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında bulutların üstünde yürümek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, kariyer edineceğine delalettir.

Kahve falında bulutun üstünde oturmak borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında bulut üstünde uçmak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulut üstünde olmak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bulut üstünde yürümek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında bulutların üstünde olduğunu görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir