AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutun üstünde oturmak

Kahve falında bulutun üstünde oturmak

Kahve falında bulutun üstünde oturmak büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında bulutun üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir, paranızı korumalısınız.

Kahve falında bulut üstünde oturmak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulutların üstünde oturmak uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında bulutun üstünde oturmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstünde bulut görmek şansının artacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulut üstünde olmak çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına inanılır.

Kahve falında bulutların üstünde yürümek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine işarettir.

Kahve falında evin üstünde kara bulut görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulutların üstünde olduğunu görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir