AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulut üstünde yürümek

Kahve falında bulut üstünde yürümek

Kahve falında bulut üstünde yürümek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında bulut üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmeniz sizin için kayıp olabilir.

Kahve falında bulutların üstünde yürümek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulut üstünde yürümek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini bulutların üstünde görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında bulutların üstünde olduğunu görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine işarettir.

Kahve falında bulutların üstünde olmak üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına inanılır.

Kahve falında bulutların üstünde oturmak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, maddi zararını karşılayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulut üstünde olmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kinin ve nefretin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulut üstünde uçmak maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir