AnaSayfa / Genel / Kahve falında başının üstünde bulut görmek

Kahve falında başının üstünde bulut görmek

Kahve falında başının üstünde bulut görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, geçim derdinin sona ereceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında başının üstünde bulut gördüyseniz:

  • Sizi aşkınızı veya belli bir konuya adanmışlığınızı ispat için harcama yapmak ya da yapmamakla suçlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında başının üstünde bulut görmek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına inanılır.

Kahve falında bulutların üstünde olmak imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulut üstünde olmak sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz bulutların üstünde olmak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında evin üstünde kara bulut görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında üstünde bulut görmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini bulutların üstünde görmek ayağa kalkacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına işaret eder.

Kahve falında bulutların üstünde yürümek eğlence ve renk geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir