AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulut üstünde oturmak

Kahve falında bulut üstünde oturmak

Kahve falında bulut üstünde oturmak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bulut üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Yapılacak seyahatler, ziyaretler veya sizin için özel bir kişiyle zaman geçirmeniz hayatınızı zenginleştirebilir.

Kahve falında bulutların üstünde oturmak yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bulutun üstünde oturmak çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulut üstünde oturmak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başının üstünde bulut görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini bulutların üstünde görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bulut üstünde uçmak yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına inanılır.

Kahve falında bulutun üstünde olmak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulut üstünde olmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir