AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulut ellemek

Kahve falında bulut ellemek

Kahve falında bulut ellemek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında bulut ellemek gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşıcinsten birisinden gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Kahve falında bulut ellemek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızı ellemek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin şeyini ellemek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kısmetinin de açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi ellemek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına işarettir.

Kahve falında çiğ et ellemek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan ellemek doğru adımlar atacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşi ellemek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında altın ellemek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir