AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ellemek

Kahve falında yılan ellemek

Kahve falında yılan ellemek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, hedeflerine yaklaşacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan ellemek gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinize odaklanmalı, hayatınızı güzelleştirmenin yollarını aramalısınız.

Kahve falında yılana ellemek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında yılanı ellemek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan ellemek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında kendi kakasını ellemek sağlık sorunlarının son bulacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işaret eder.

Kahve falında büyük abdest ellemek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin göğsünü ellemek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, büyük işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında kadın memesi ellemek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında köpek ellemek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir