AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşi ellemek

Kahve falında ateşi ellemek

Kahve falında ateşi ellemek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, çok iyi işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşi ellemek gördüyseniz:

  • Aşırı hassas kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında ateşi ellemek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fareyi ellemek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memeye ellemek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak ellemek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına inanılır.

Kahve falında kadının göğsünü ellemek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin göğsünü ellemek rakiplerine büyük fark atacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsüne ellemek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ama ellemek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir