AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı ellemek

Kahve falında bir kızı ellemek

Kahve falında bir kızı ellemek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine alamet eder.

Kahve falında bir kızı ellemek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız bazı kişilerin sizi ilgilendirebilecek sözleri, fikirleri veya teklifleri olabilir.

Kahve falında kızın memesini ellemek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, dertlerinin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kıza ellemek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızı ellemek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında kızı ellemek hem de çok üzüleceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına delalettir.

Kahve falında yılana ellemek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın memesine ellemek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kadının memesini ellemek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında böcek ellemek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir